href="mailto:uh!pont!pegsomav!kukac!pegsomav" class="headMail">E-mail: uh!pont!pegsomav!kukac!pegsomavCím: 4287 Vámospércs, Bagaméri út 5.

Oktatás

Főoldal / Oktatás / Felnőttek szakmai képzése

Felnőttek szakmai képzése

Szakmai képzés a megszerezhető szakképesítés kimeneti követelményeit tartalmazó, a szakképzésért felelős miniszter által nyilvántartásba vett programkövetelmény alapján indítható.

A programkövetelmények tartalmazzák egyrészt a szakmai képzés tartalmi (kimeneti) követelményeit, másrészt pedig a szakmai képzéshez kapcsolódó – a szakmai képzéstől elváló és függetlenül szervezett – képesítő vizsga megszervezéséhez szükséges feltételek és a képesítő vizsga vizsgatevékenységeinek részletes leírását.

A programkövetelmények tartalma, vizsgaleírása biztos alapot ad mind a szakképző intézményeknek, mind a felnőttképzőknek saját képzési programjuk kidolgozásához.

 

Cégünk – Szakképzési Centrumok illetve felnőttképző cégek felkérésére – több, a szakmajegyzék 175 szakmája között nem található, kizárólag felnőttképzés keretében elsajátítható ún. szabályozott tevékenységhez kapcsolódó szakmai képzésben részt tud venni.

Így többek között helyszínt tudunk biztosítani az alábbi szakképesítések gyakorlati oktatásához:

- CNC vezérlésű lemezmegmunkáló gépkezelő

 

A felnőttek szakmai képzése kapcsán bővebb információért forduljon a Szakképzési Centrumokhoz illetve felnőttképző cégekhez. 

Ezen HONLAP létrehozása a Külgazdasági és Külügyminisztérium Exportfejlesztési Koordinációs Főosztályaáltal koordinált 01-KKM-EXPORTKOORD-2020 referenciaszámú támogatott pályázat keretében valósult meg .
Pályázati azonosító: KKM/10371/2020/Adm.
Széchenyi 2020Széchenyi 2020