href="mailto:uh!pont!pegsomav!kukac!pegsomav" class="headMail">E-mail: uh!pont!pegsomav!kukac!pegsomavAdresse: 4287 Vámospércs, Bagaméri út 5.

Nachrichten

Zuhause / Nachrichten / Tájékoztató a Diószegiben

Tájékoztató a Diószegiben

19 Mai 2022

2022. május 18-án a Diószegi Sámuel Baptista Technikum és Szakképző Iskola kilencedikes, műszaki (gépészet) ágazati alapoktatásban részt vevő, duális képzőhely választás előtt álló tanulói részére tartott a VÁMOSGÉP Kft.-ről és a VÁMOSGÉP Kft. Oktatási Központjában folyó munkáról, valamint a szakmatanulási lehetőségekről előadást Boros Zsolt oktatási vezető.

Cégünk és az iskola kapcsolata már több éves és eredményes múltra tekint vissza, több végzett "Diószegis" tanuló dolgozik cégünknél. Az iskola oktatói, mérnöktanárai sokszor szinte napi kapcsolatot tartanak a VÁMOSGÉP Kft-vel.

A tájékoztató előadás célja a kilencedikes hegesztő tanulók tudatos szakma-, életpálya- és duális képzőhely választásának elősegítése, szakmai ismereteik bővítése volt. 

A VÁMOSGÉP Kft. Oktatási Központja és az iskola a duális képzés elkötelezett híveként a jövőben is kész segítséget kínálni a tanulóknak a hatékony és eredményes szakmatanuláshoz, akár a gyakorlati képzőhely választás tekintetében is.

Az előadás szervezéséhez, lebonyolításához az iskola részéről Dudás László mérnöktanár, Hegesztő elméleti oktató nyújtott segítséget.

 

Képek a galériában!

Ezen HONLAP létrehozása a Külgazdasági és Külügyminisztérium Exportfejlesztési Koordinációs Főosztályaáltal koordinált 01-KKM-EXPORTKOORD-2020 referenciaszámú támogatott pályázat keretében valósult meg .
Pályázati azonosító: KKM/10371/2020/Adm.
Széchenyi 2020Széchenyi 2020